Ιππασία

Για τους λάτρεις των αλόγων σε όχι μεγάλη απόσταση υπάρχει σχολή ιππασίας. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε βόλτες με άλογα δίπλα στην παραλία ή το βουνό. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε ιππασία μόνοι σας, είτε με οδηγό επαγγελματία. Τέλος για νεόνυμφους υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς με παραδοσιακή άμαξα και λευκό άλογο σε άριστη εμφάνιση.

Αλεξίπτωτο Πλαγιάς

Ζήστε την Θάσο από ψηλά αγγίζοντας τα σύννεφα με ασφάλεια σε μία δυνατή εμπειρία. Απογειωθείτε μέσα από τις καταπράσινες πλαγιές του βουνού πάνω από την ακτή του παραδείσου και γευτείτε μία μοναδική ιπτάμενη ξενάγηση της «καραϊβικής» της μεσογείου. Σε μία πτήση 15 λεπτών με πιστοποιημένο εξοπλισμό και οδηγό αποτελεί μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Ενοικίαση ATV

Ένας από τους μεγαλύτερους κρυμμένους θησαυρούς του νησιού είναι τα βουνά και η απαράμιλλης ομορφιάς φύση τους. Ανακαλύψτε μόνοι σας τις εξωτικές παραλίες, την Ψιλή Άμμο, τις Αλυκές, τη Χρυσή Αμμουδιά, τη Σκάλα ποταμιάς ζήστε από άκρη σε άκρη το νησί, τους εκατοντάδες μικρούς κολπίσκους που προσφέρουν ιδιωτικότητα αλλά και την υπέροχη και άγρια φύση.

Καταδύσεις

Οι λάτρεις του βυθού μπορούν εύκολα να θαυμάσουν το βυθό της Θάσου, είτε να κάνουν μαθήματα στα πολυάριθμα κέντρα scuba diving που υπάρχουν στο νησί. Με εξειδικευμένους εκπαιδευτές και πιστοποιημένο εξοπλισμό ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τις συναρπαστικές περιοχές που βρίσκονται στο νότιο μέρος του νησιού και προσφέρουν πλούσια θαλάσσια πανίδα και διάφανα νερά.

Ιστιοπλοΐα

Το «σμαραγδένιο νησί» σας περιμένει να εξερευνήσετε τις ακτές τους μέσα από ημερήσιες κρουαζιέρες και αν είστε τυχεροί να πλεύσετε δίπλα από τα δελφίνια που μας επισκέπτονται όλο το χρόνο. Γνωρίστε τους γραφικούς κολπίσκους τους εντυπωσιακούς βραχώδεις σχηματισμούς και τις σπηλιές. Αγκυροβολήστε σε μοναδικές παραλίες και πηδήξτε στα καταπράσινα νερά για κολύμπι και εξερεύνηση.